中文

0571-56005600

Current position: Home> News> New For Venue

News

Author:Hangzhou First People's Hospital Information sources:Hangzhou First People's Hospital Release time:2019-12-18

On the afternoon of December 13, the final of the 2019 Hangzhou Xuanwen Health and Sports System Staff English Speech Competition was held. This competition was hosted by the Hangzhou Xuanwen Health Labor Union and undertaken by the Hangzhou First People's Hospital Labor Union. The event attracted more than 100 employees from nearly 20 units to actively participate, and many excellent English speakers emerged.